SNAC

 STRATEGIA NAȚIONALĂ DE  ACȚIUNE COMUNITARĂ 

Acțiunea caritabilă „De Crăciun, SPECIAL pentru tine…”

 

     „Crăciunul, copile, este dragostea în acţiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun.” – Dale Evans Rogers

     Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui, în pragul sărbătorilor de iarnă, elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Cîrlova” – Târgoviște, alături de părinții și profesorii lor, au organizat și desfășurat Campania umanitară „De Crăciun, special pentru tine…”, activitate din cadrul SNAC Dâmbovița și al Proiectului Erasmus+ ”Tolerance is my best friend!”.
     Îndreptându-și privirile către cei mai puțin norocoși, voluntarii școlii noastre au trimis cadouri copiilor de la Școala Specială – Târgoviște, Școala Gimnazială „Ion Mareș” – Vulcana Băi, Școala Gimnazială Butea – județul Iași, Școala Gimnazială Drăgăești – Pământeni, Școala Gimnazială Nr. 3 – Doicești, Parohia Mânjina, Asociația „Floare de Colț” – Târgoviște, precum și altor copii din medii defavorizate.
     Având ca scop cultivarea spiritului şi valorilor voluntariatului în conştiinţa copiilor, dar și dobândirea unui comportament responsabil față de persoanele aflate în dificultate, campania „De Crăciun, special pentru tine…” a adus bucurie tuturor celor implicați.
     Ne dorim ca aceste sărbători să vă întoarcă înzecit ceea ce dăruiți, iar Noul An să vă fie darnic!

     Școala Gimnazială „Vasile Cîrlova” – Târgoviște vă urează SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE!

 

Anunț acțiune caritabilă

Acțiune umanitară Valea Plopului

 

Acțiune umanitară Mănăstirea Strunga

 

Anunț acțiune umanitară

Acţiunile și programele comunitare, ca activități voluntare, reprezintă o oportunitate de învăţare valoroasă, care nu vine prin studierea cărţilor, ci prin implicarea activă şi personală în procesul de învăţare. 
Școala Gimnazială „Vasile Cârlova” organizează lunar activități de voluntariat în cadrul SNAC, în care sunt implicați zeci de elevi și profesori voluntari.