Acreditare Erasmus+

PDF Embedder requires a url attribute

MOBILITATE ELEVI – MERSIN, TURCIA

CURS DE FORMARE-MERSIN, TURCIA (FLUXUL II)

În perioanda 24-28 aprilie 2023, patru cadre didactice de la Școala Gimnazială „Vasile Cîrlova” au participat la cursul de formare Digital Competences-Design Thinking, derulat în Mersin, Turcia.

Școala de vară digitală

Digitalizarea reprezintă un nou mod de a colabora, de a crea și de a ne manifesta. În acest context, Școala Gimnazială ,,Vasile Cîrlova” din Târgoviște a implementat în perioada 03.07.2023- 07.07.2023 Proiectul Educațional ,,Școala de vară digitală”, proiect realizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Advanced Technology Systems și cu elevi voluntari de la Colegiul Național ,,Constantin Carabella” și Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu”.

            Scopul acestui proiect a fost valorificarea resurselor digitale dobândite de cadrele didactice în urma mobilităților derulate în cadrul Proiectului de Acreditare Erasmus +.    

 ,,Provocările digitalizării în educație” și diseminarea acestora în rândul elevilor școlii prin intermediul unor activități atractive.Programul de activități a cuprins o serie de ateliere educative, cu caracter practic și interactive, activități de exersare a diferitelor instrumente digitale Web 2.0.

            Felicitări tuturor celor implicați!

Mobilitate Mersin, Turcia

În perioada 10.04-14.04.2023 patru cadre didactice de la Școala Gimnazială „Vasile Cîrlova” au participat la cursul de formare Digital Competences, derulat în Mersin, Turcia. Instituția care a organizat cursul se numește MERSIN IL MILLI EGITIM MUDURLUGU.

Mobilitate Budapesta, Ungaria

În perioada 20.03-24.03.2023 a avut loc a doua mobilitate dedicată elevilor școlii. 9 elevi și 2 cadre didactice însoțitoare au participat la activitățile proiectului desfășurate în instituția parteneră, Mátrix Általános Iskola din Budapesta, Ungaria.

Mobilitate Salonic, Grecia

În perioada 13.03-17.03.2023 a avut loc prima activitate de job shadowing a proiectului „Provocările digitalizării în educație”. Două cadre didactice au participat la activitățile proiectului desfășurate în instituția parteneră, 101st Primary School of Thessaloniki School din Salonic, Grecia.

Mobilitate Valencia

În perioada 13-17 februarie 2023, 9 elevi și 2 cadre didactice de la Școala Gimnazială ,,Vasile Cîrlova” din Târgoviște, au participat la activitățile proiectului de Acreditare Erasmus+ (2022-1-RO01-KA121-SCH-000054522) , ,,Provocările digitalizarii în educație”, desfășurate în Valencia, Spania. Proiectul se desfășoară cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

Rezultatele FINALE ale selecției elevilor la programul de mobilitate ERASMUS+

REZULTATE-FINALE-ERASMU126


Rezultatele selecției cadrelor didactice la programul de mobilitate ERASMUS+

Procedura de selecție la programul de mobilitate –  Acreditare ERASMUS

Procedura_selectie_Erasmus_KA1

Anunțuri selecție cadre didactice și elevi – mobilități – anul II de implementare – Acreditare Erasmus

Mobilitate Dublin

În perioada 18-23 aprilie 2022, 5 cadre didactice de la Școala Gimnazială ,,Vasile Cîrlova” din Târgoviște, au participat la activitățile proiectului de Acreditare Erasmus+ (2022-1-RO01-KA121-SCH-000054522) , ,,Provocările digitalizarii în educație”, desfășurate în Dublin, Irlanda. Proiectul se desfășoară cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.