Activități extrașcolare

 

Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Cîrlova” vă invită să explorați 

Paradisul din bibliotecă!

https://paradisuldinbiblioteca.wordpress.com/

 

26 SEPTEMBRIE – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A LIMBILOR SĂRBĂTORITĂ LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „VASILE CÂRLOVA”

 

ZIUA CURĂȚENIEI

În data de 28 septembrie 2019, elevii, părinții și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cârlova” au participat la activitatea de ecologizare ,,Ziua curațeniei în orașul nostru”. Activitatea a fost realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște.
Felicitări ,,prietenilor” mediului inconjurator!

 

BUCURIE ȘI CULOARE – ZILELE ORAȘULUI TÂRGOVIȘTE,

SEPTEMBRIE 2019

 

Școala de vară “Curcubeul Cunoașterii” 2018 

  • 25-29 Iunie – o săptămână plină de veselie, zâmbete de copii, experiențe și prieteni noi, cunoștințe, deprinderi și abilitați variate, un frumos start pentru o vacanță de vară de neuitat!
  • Elevii Școlii Gimnazile “Vasile Cârlova” din Târgoviște, alături de cadrele didactice, au construit împreună această amintire: Școala de vară !!!

Activitățile extrașcolare reprezintă activităţile educative, de orientare şcolară şi profesională, culturale, artistice, sportive, recreative etc. organizate pentru elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Cârlova”, de regulă în afara unităţii de învăţământ şi în afara orarului.
Activităţile extraşcolare se stabilesc şi se organizează de învățători/diriginţi şi de echipe/comisii cu responsabilităţi specifice, cu aprobarea direcţiunii. Participarea elevilor la activităţile extraşcolare este benevolă şi, în funcţie de specificul activităţii, poate fi rezultatul unui proces de selecţie aplicat de organizatori.
Acţiunile educative desfășurate sunt flexibile şi vin în întâmpinarea diferitelor interese ale elevilor, care sunt implicaţi direct în proiectarea, organizarea şi desfăşurarea activităţilor.